Laitoin taulutehtaan pystyyn ja askartelin nukketaloihin tauluja. Osa taulujen kuvista on netistä tulostettuja, osa on valokuvia tauluista, osa on korteista pienentämällä kopioituja. Taiteilijoina näissä ovat mm. Kaisa Mäkelä, Kyösti Maula, Markku Lindberg, Aarne Alanko ja S. Efimenko.

Näitä on hauska tehdä. Liimaan ensin taulun kuvan postikortin puhtaalle/valkoiselle puolelle. Yhdelle korttille liimaan paperiliimalla kaksi taulua, jolloin tilaa kehyksille jää riittävästi...

Sitten leikkaan jätskitikuista tai muista puutikuista sopivan mittaiset kehykset oivallisella listaleikkurillani. Sovitan ja liimaan kehystikut  ja laitan taulukortin painon alle kuivumaan. Seuraavaksi leikkaan tapettipuukolla ylimääräisen kortin kehystetyn taulun ympäriltä pois.

Ovatkohan syynä tähän aktiiviseen mineilyyni pidentyneet päivät? Ja lähestyvä kevät ja kesä? Energiaa askarteluun kun tuntuu riittävän vaikka kuinka! Tänne blogiinkin saan juttua ja kuvia melkein joka päivä! Kyllä kevään ja kesän odotus on ihanaa aikaa! Ja eläkkeellä olo on kerrassaan mahtavaa!!

 

Lopuksi kirjoitan taulun ja taiteilijan nimen kehystämäni taulun taustapuolelle. Sitten pitää vielä maalata ja/tai koristella kehykset. Mutta minne nämä kaikki mahtuvat? Eipä taida olla tyhjiä seiniä Hurauskadun taloissa...