Etsiskelin nettikaupoista ja catalogeista "basementtiä" kauppatalolle. En löytänyt sopivaa ja niinpä teetin loka- marraskuussa Puuseppä-Makella uudet lisäkerrokset Vaalenpunaiseen Kauppataloon.

Olen jo aika pitkällä tämän projektin kanssa: maalattu kaikki, mikä on maalattava, tapetoitu ja lattiatkin lakattu. Uudet kerrokset tulevat Vaaleanpunaisen Kauppatalon alapuolelle. Uudet liikkeet ovat: Keittiöt ja kodinkoneet, Kylpyhuonekalusteet, Astiat, kupit ja kipot, sekä Kukkakauppa ja arkkuliike.

Tähän tulee keittiöitä ja kodinkoneita myyvä liike...

Tämä on erikoistunut kylpyhuoneisiin ja kylpyhuonetarvikkeisiin...

Täältä löytää kauniita astioita, astiastoja ja kaikenlaisia kippoja ja kuppeja...

Kukkakauppa ja arkkuliike tulee tähän tilaan...Anoppini on muuten ollut kukkakauppias ja hänellä oli myös hautaustoimisto, ehkä sen takia keksin nuo arkut myyntiartikkeleiksi...

Yhtään tapettia ei tarvinnut ostaa lisää, niitä löytyi varastoistani ja vielä jäikin. Lautalattiat ostin Minimaailmasta.  En tällä kertaa pohjamaalannut huoneita ollenkaan. Liimasin tapetit ja lattiat suoraan vaneripinnalle. Toivottavasti pysyvät kiinni. Huoneiden katot päällystin tapeteilla, joita sain vanhoista tapettikirjoista.

Sahasin pistosahalla ihan itse nuo ikkuna- ja oviaukot...

Oviseinä on saranoitu ja paikoillaan. Vielä ikkunat ja ovi omille kohdilleen ja sähköistykselle reikiä seiniin. Tuo ovisysteemi on DHEsta kaupanpäällinen, ikkunat ostin Minimaailmasta. Kohta voin viedä talon Hurauskadulle Vaaleanpunaisen Kauppatalon alakerraksi.